''Once Again for Future İnternational Project''

OKULUMUZUN KATILIMCISI OLDUĞU ETWİNNİNG PROJEMİZDE 1 İTALYA, 1 ÇEK CUMHURİYETİ VE 1 AZERİ ORTAĞIMIZLA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ ULUSLAR ARASI PROJEMİZDE;

öğrencilerimize örnek olarak doğal kaynakları etkin kullanma, koruma ve yaşatmayı , israfı etmemeyi, geri dönüşüm, doğaya saygı duyma ve onu korumayı , çevre sorunlarına duyarlı olmayı ve çözüm bulmalarını amaçlıyoruz.

Amaçlarımız yönelik çalışmalarımızda doğal varlığı korumak ve yaşatmak adına bokashi ve solucan kompost, bitki yetiştiriciliği, endemik bitkiler araştırma etkinliklerini, geri dönüşüm malzemelerini tekrar kullanmayı çeşitli web araçlarıyla entegre ederek uyguladık. Online toplantılarımızla aldığımız kararlar doğrultusunda, öğrencilerimiz final ürünü olarak çevreci alfabe yazdılar ve story jumperda hikayeyi resimlendirerek ürünlerini oluşturdular. Üyelerimizin doğa duyarlılığına ,etkili teknoloji kullanımlarına katkıda bulunduk.

PROJE LOGOMUZU OLUŞTURDUK

10-05-2022

ÖĞRENCİLERİMİZLE SOLUCAN GÜBRESİ KULLANARAK KOMPOST OLUŞTURDUK

10-05-202210-05-202210-05-202210-05-202210-05-202210-05-202210-05-2022

Bölgemizde yetişen endemik bitkileri öğrencilerimizden dinleyelim.